Stella var en ung kvinna som bodde i en liten by någonstans i annan tid. Hon hade sina vänner, men hon var annars ensam i världen utan några släktingar. Hennes liv var precis som alla andras i byn, tills den dag då en okänd man knackade på hennes dörr. Han berättade för henne vem hon egentligen var och han gav henne en gåva och en uppgift. Då öppnades en helt ny värld för henne. En värld där det fanns magi, okända platser och de som härstammade från både himlen och havet. I den världen fick hon nya vänner och det gjorde också att hon fick möta de släktingar som hon inte visste om att hon hade och hon fann stor kärlek. På vägen till Aguenbara fick hon också lära sig mycket om sig själv och hon fick veta vad hon egentligen var här för att göra. Stella hittade sin plats på jorden och hon fann de mest dyrbara skatter som finns. Kärlek och vänskap…

Vägen till Aguenbara är Anci Gidnäs-Petterssons första bok, utgiven 2020. Boken finns hos Adlibris och Bokus. Hos Bokus hittar du e-boken.

Vägen till Aguenbara finns även som ljudbok hos
Adlibris och Bokus

Författarintervju hos Boksamlaren

Sommaren 2021 träffades Anci och Boksamlaren i Drottningholms slottspark för en personlig intervju. Läs hela intervjun här.