Aguenbara är precis som vår värld, en värld med många länder och riken. Den är skapad av magi och äventyr. Du kan komma dit genom att läsa en bok eller genom en portal, om du kan hitta någon. Världen är större än vad du anar och det finns fortfarande många oupptäckta platser där. Att resa från den sydligaste delen till den nordligaste skulle ta otroligt lång tid och ingen har hittills lyckats göra det. I Aguenbara kan du hitta gamla borgar, stora städer i de djupa haven eller gömda byar i en grönskande djungel. Det finns hus där du känner dig hemma från första stund.

Det är en värld för alla som vill se det som finns utanför vår värld. En plats där du möter kärlek, nya vänner och får se det som ingen annan har sett. Det kan finns vissa platser som kan vara bra att undvika, men oftast finns någon där som kan hjälpa dig.

Här kan du träffa Stella, Allwis och Lomundus och alla de som finns i böckerna Vägen till Aguenbara och Aguenbaras gömda skatter. Det finns också en plats i Aguenbara där berättelsen om Alma utspelar sig och det är en stad som heter Havenstad. En stad någonstans i ett svunnet Sverige.

En liten del av Aguenbara är min egen. Där gömmer jag lyckliga minnen och inspirationen till nya böcker.

Välkommen hit!

Bild i sidhuvud: Alex Grodkiewicz på unslash.com