Utgivna böcker: Vägen till Aguenbara.

Stella var en ung kvinna som bodde i en liten by någonstans i annan tid. Hon hade sina vänner, men hon var annars ensam i världen utan några släktingar. Hennes liv var precis som alla andras i byn, tills den dag då en okänd man knackade på hennes dörr. Han berättade för henne vem hon egentligen var och han gav henne en gåva och en uppgift. Då öppnades en helt ny värld för henne. En värld där det fanns magi, okända platser och de som härstammade från både himlen och havet. I den världen fick hon nya vänner och det gjorde också att hon fick möta de släktingar som hon inte visste om att hon hade och hon fann stor kärlek. På vägen till Aguenbara fick hon också lära sig mycket om sig själv och hon fick veta vad hon egentligen var här för att göra. Stella hittade sin plats på jorden och hon fann de mest dyrbara skatter som finns. Kärlek och vänskap…

Vägen till Aguenbara är Anci Gidnäs-Petterssons första bok, utgiven 2020. Boken finns hos Adlibris och Bokus. Hos Bokus hittar du e-boken.

Boken Vägen till Aguenbara. Aguenbaras värld.

Vägen till Aguenbara finns även som ljudbok hos 
Adlibris och Bokus.

Stella fortsätter sin resa i den magiska värld som hon har funnit vägen till. Hon seglar ut på stora hav och hon hittar gömda och glömda gruvor. Hon söker efter skatter och inre frid och hon behöver möta sina värsta rädslor. Lomundus berättar något för henne som få andra vet och Allwis sviker henne på ett oväntat sätt. Det sker mycket i hennes liv som gör henne både rädd och väldigt ledsen, men hon tappar aldrig tron på att hennes väg kommer att leda fram till det bästa för henne. Hennes vänner och släktingar hjälper henne när hon går vilse. Stella förstår bättre och bättre vad hennes roll är i det skådespel som kallas livet och även om det ger henne svåra utmaningar, fortsätter hon att gå hem. Hem till Aguenbara.

Aguenbaras gömda skatter finns hos Adlibris och Bokus.

Bild i sidhuvud: Inaki del Olmo på unsplash.com